Wat en hoe

Ik maak soep volgens deze uitgangspunten:

  • Ik maak steeds wisselende verse soep van groenten. De groenten zijn voor het overgrote deel van het seizoen en waar mogelijk van Nederlandse bodem, zelfs van eigen regio
  • Een passende topping, zoals verse kruiden, geraspte kaas, room of geroosterde noten, lever ik gratis mee
  • Ik gebruik bouillontabletten (meestal groente, soms kip), deze zijn van goede kwaliteit

Enkele voorbeelden van soepen die ik heb gemaakt zijn: tomaat/paprikasoep, oosterse bietensoep, linzensoep en pompoen/pastinaaksoep.

Bezorging en zelf opwarmen

  • Ik bezorg de soep en lever deze aan in vershouddozen
  • U warmt zelf de soep op, met als voordeel dat u vrij bent op welke dag en welk tijdstip u gaat eten

Wat moet u in huis hebben:

  • Pan
  • Kookplaatje
  • Soepkommen, opscheplepel en lepels
  • Koelkast/diepvries (afhankelijk van dag en tijdstip van consumptie)

Ik kan u adviseren bij de eventuele aanschaf

Abonnement

  • Na een ‘proefmaand’ neemt u een abonnement voor een vaste hoeveelheid soep (2, 3, 4, 5, etc liter) per keer, bijv 1 keer per week.
  • Het is altijd mogelijk om de hoeveelheid aan te passen of over te slaan, bijv bij een bedrijfsuitje of vakanties. Dan graag minimaal 1 week van tevoren melden.
  • Het abonnement kan worden beëindigd met een opzegtermijn van 2 weken.